Tekneler atık yağlarını makinaya bırakacak

Muğla ve ilçelerinde ilk bitkisel atık yağ toplama makinesi Fethiye’de hizmete girdi.Fethiye Evi önündeki bitkisel yağ toplama makine sına tekneciler ve çevredeki evlerden vatandaşlar atık yağlarını bu makineye bırakabilecekler....

Tekneler atık yağlarını makinaya bırakacak

Muğla ve ilçelerinde ilk bitkisel atık yağ toplama makinesi Fethiye’de hizmete girdi.Fethiye Evi önündeki bitkisel yağ toplama makine sına tekneciler ve çevredeki evlerden vatandaşlar atık yağlarını bu makineye bırakabilecekler. Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından sağlanan makinenin tanıtımı TEMA Vakfı Fethiye ve Muğla Temsilcisi Okyay Tirli tarafından yapılırken, makine iki litrenin üzerinde atık yağ döküldüğünde hediye de veriyor.

Atık yağ toplama makinesinin tanıtımına Fethiye Belediye Başkanı’nın eşi Nesrin Saatcı, Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak ve diğer ilgililer katıldı.

Okyay Tirli; “Fethiye Belediyesi Muğla’da bir ilki gerçekleştirmektedir. Atık yağ makinesine tekneler ve evlerden gelen atık yağlar dökülebilir. Körfezimizin temiz tutulması açısından bu makine önemli bir eksikliği giderecektir” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.