Tekin’den kutlama

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle bir açıklama yaparken tüm hemşirelerin haftasını kutladı. Tekin açıklamasında şöyle dedi:“Sağlık, bireylerde...

Tekin’den kutlama

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle bir açıklama yaparken tüm hemşirelerin haftasını kutladı. Tekin açıklamasında şöyle dedi:

“Sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek gruplarından biri de hemşireliktir. 12-18 Mayıs insan yaşamını her şeyin üstünde tutan, tüm güç koşullara karşın özveriyle çalışan hemşirelerimizin “Hemşireler Haftası” olarak kutlanmaktadır.

İnsanların huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşam sürmeleri, hayattan zevk almaları için öncelikle sağlıklı olmaları gerekir. İnsana sevgi, ilgi, hoşgörü ve sabırla hizmet sunan hemşirelik, günümüzde sağlık hizmetlerinde ağır sorumluluklar üstlenen kutsal bir meslek olma özelliğini de taşımaktadır. Sağlık sisteminin vazgeçilmez unsurlarından biri olan hemşirelerimiz annedir aynı zamanda, sağlığın korunması ve ilerletilmesi için verdikleri fedakar hizmetin yanında, çalışma hayatı ile aile hayatını başarılı bir şekilde dengeleyip, bütünleştirerek tüm topluma örnek olmakta ve insanların takdirini kazanmaktadır.

Muğla’mızda sağlık camiası olarak, tüm çalışanlarımızın desteğiyle her koşulda, ilimizin her köşesinde, sağlık hizmetimizi ekip bilinci ile tek yürek olarak sürdürmeye devam etmekteyiz. İnsan sevgisi temel alınarak yapılan bu yoğun çalışmalarından dolayı, tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim. “

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.