Tekin, Yatağan Ak Parti İlçe Başkanı

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi 400 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi. Yatağan Elektrik-Enerji Üretim A.Ş. (eski GELİ) Sosyal Tesisleri salonunda gerçekleştirilen kongrede İşadamı Ali Tekin tek...

Tekin, Yatağan Ak Parti İlçe Başkanı

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi 400 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi. Yatağan Elektrik-Enerji Üretim A.Ş. (eski GELİ) Sosyal Tesisleri salonunda gerçekleştirilen kongrede İşadamı Ali Tekin tek aday olarak gösterilirken delegeler oy  kullanmak için salonu doldurdu. Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve Yatağan Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu’nun da misafir olarak katıldığı kongrede eski İlçe Başkanı Osman Koç, teşkilat olarak kendilerine hiçbir fikir danışılmadan yapılan adaylık açıklamasına göndermede bulunarak, “İlçe teşkilatımız yok sayılmış, ancak sonradan yatığımız girişimler sonucu genel merkezimiz bu yanlışa dur demiştir” diye konuştu.

Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, yaşananlara tepki gösterenlere karşı, “30 Mart yerel seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a gönül verenler kapı kapı gezdi, siz gezdiniz mi?” diye sordu.

AK Parti Yatağan İlçe Başkan Adayı Ali Tekin ise, derslerine çok iyi çalıştıklarını belirterek, Yatağanın tüm sorunlarını bildiklerini ve çözüm yollarıyla birlikte bir çok projeyi en kısa zamanda hayata geçirmek için çalışacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından kongreye katılan delegeler oy kullanımına geçti.

Yatağan ak Partide, mevcut Başkan Osman Koç, aday değilim dedikten sonra,  10’a yakın aday ortaya çıkmış, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Yatağan’a gelerek “Tek aday Mustafa Toksöz” demişti.  Daha sonra Mustafa Şahbaz’da adaylığını açıklayınca  Yatağan AK Parti’de tartışmalar yaşanmış ve bunun üzerine müdahale eden Genel Merkez  Ali tekin’i tek aday ilan etmişti.

Ali Tekin Başkanlığında 5. Olağan Kongreye giden AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Yasin Çamcı-Bekir Canbaz-Murat Bostan-İsmail Göktepe-Hasan Hüseyin Mermer-Gürkan Bozkurt-Halilibrahim Doğan Kaya-Eda Aydoğan Yıldırım-Erdoğan Özdemir-Mehmet Sümer-İsmail Akbaş-Bahattin Bulut-Güner Ateş-Yüksel Maşat-Şenol Aldağ-Ertuğrul Dener-Şenol Ünlü-Emre Karaöz-İsmail Kaya-Ejda Şener-İsmail Uyar-Süleyman Soner-Yusuf Deveci-Halil Sülük-Bakiye Kavak.

Bu haber toplam 313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.