Tekin: Bir resim dahi paylaşın, kendimi asacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bir köşe yazarının kendisini FETÖ ile ilişkilendirmesi konusunda "Gürsen Tekin değil ailemin içerisinde herhangi bir kişinin resmini paylaşın Taksim Meydanında...

Tekin: Bir resim dahi paylaşın, kendimi asacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bir köşe yazarının kendisini FETÖ ile ilişkilendirmesi konusunda "Gürsen Tekin değil ailemin içerisinde herhangi bir kişinin resmini paylaşın Taksim Meydanında kendimi asmazsam dünyanın en aşağılık adamıyım" dedi.

CHP Bodrum İlçe Teşkilatına gelen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kendisi hakkında çıkan köşe yazısına ilişkin açıklamalarda bulundu. FETÖ/PDY terör örgütüyle adının anılmasına sinirlenen Tekin, kendisi hakkında ithamlarda bulanan köşe yazarının 3 gün içerisinde belge getirmesi durumunda kendini Taksim Meydanında asacağını söyledi. Bir gazetenin köşe yazısında kendisinin Pensilvanya'da terörist başı Fetullah Gülen’i ziyaret ettiğinin iddia edildiğini belirten Tekin, bunun ispatlanmaması durumunda gazeteci hakkında yargı yoluna başvuracağını ifade etti.

Tekin "O köşe yazarı en kısa süre içerisinde köşesinde yazdığı bu güvenilir aşağılık CHP’li zaten o CHP’li değil başka bir şeydir. Bunu sütununuzda yazacaksınız. Size 3 gün süre bilgi kaynağınız kimse o aşağılık kimse bilmek istiyoruz. Bunu paylaşmasanız, yazmasanız ben de yargıya gideceğim, orada anlatacağım çok şey var sen de çok iyi biliyorsun. Benim Pennsylvania’da gidişimi bana sormadınız ama Türk Hava Yollarına sorsaydınız. Gürsel Tekin olarak üstüme alınmam mümkün değil. Akşam haberim oldu böyle bir yazıdan ben de Tekin ailesine bakayım, araştırayım dedim. 200’e yakın bir çekirdek aile var. Birinci dereceden akrabalarım. Tekin ailesine baktığımızda bir tek kişi bu çetelerle ilişkisi yok. Bir kere fıtratımız kabul etmez. Bizim tek cemaatimiz Atatürk’ün kurduğu 6 oklu Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Gürsen Tekin değil ailemin içerisinde herhangi bir kişinin resmini paylaşın Taksim Meydanında kendimi asmazsam dünyanın en aşalık adamıyım" ifadelerini kaydetti.

"550 tane milletvekilinin hemen dokunulmazlığını kaldırın"

Tekin, 550 milletvekilinin dokunulmazlığının kalkmasını da isteyerek şöyle konuştu:

"Bu darbeden hemen sonra basın toplantısı, bir gazetede demecim var. Derhal hemen hızlı bir şekilde yapılması gereken, bu paralel yapının yani sizin desteğinizle oluşturmuş olduğunuz bu paralel yapıyla hesaplaşmak istiyorsanız derhal siyasetten başlamamız lazım. 550 tane milletvekilinin hemen dokunulmazlığını kaldırın, milletvekilleri ve belediye başkanlarını sorgulamadan aşağıda garibanın çocuğu bankaya para yatırmış, efendim bir derneğe üye olmuş falan buradan başlarsanız bunu sulandırırsınız darbe ile de hesaplaşamazsınız. Derhal hemen gelin parlamentoyu işletelim 550 tane milletvekilinin dokunulmazlığını kaldıralım" dedi.

“Doların izini takip edin”

"Savcılara da çağrıda bulunmak istiyorum" diyen Tekin, "Eğer suçluyu bulmak istiyorsanız çok kolay bulursunuz. Paradan takip edeceksiniz, para. Dolara bakın suçluyu bulursunuz. Aksi takdirde, ihbar mektuplarıyla, 12 Eylül dönemindeki jurnalci ihbarcı mektuplarıyla siz bu işin içinden çıkamazsınız kardeşim. Çıkmanız da mümkün değildir. Hesaplaşmak istiyorsanız gelin böyle hesaplaşalım" dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.