Teker hırsızlarından 3+1 taktiği

Yatağan ilçesinde gece yarısından sonra meydana gelen olay bu kadar da olmaz dedirtti. Yeni Mahalle Milliyet Caddesi’nde park halindeki bir aracın 3 tekerleğini çalan hırsızlar yakalanma korkusuyla olay yerinden uzaklaşınca ...

Teker hırsızlarından 3+1 taktiği

Yatağan ilçesinde gece yarısından sonra meydana gelen olay bu kadar da olmaz dedirtti. Yeni Mahalle Milliyet Caddesi’nde park halindeki bir aracın 3 tekerleğini çalan hırsızlar yakalanma korkusuyla olay yerinden uzaklaşınca  4. tekerleği başka bir araçtan çalmakta buldu.

Edinilen bilgilere göre 48 LY 530 plakalı arabasını, Yeni Mahalle’deki evinin önüne park eden Gökhan Ünal sabah kalktığında aracını 3 tekerleği çalınmış halde buldu.

Arabanın 3 tekerleğinin çalındığı, diğer bir tekerleğinin ise sökülmeye çalışıldığı öğrenilirken, Yatağan polisine ulaşan bir diğer ihbar hırsızların uyguladığı taktiği gözler önüne serdi.

Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı’ndan gelen diğer ihbarda başka bir aracın da tek tekerleğinin çalındığı polise bildirildi.

Her iki hırsızlık vakasını gerçekleştiren hırsızların aynı şahıslar olduğu ve takımı tamamlamak için diğer aracın tek tekerleğini çaldıkları düşünülüyor. Olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.