TEK YÜREK OLUNCA MUĞLASPOR’UN BAŞARAMAYACAĞI HİÇ BİR ŞEY YOK…

Muğlaspor geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında son yılların en önemli maçlarından birini oynadı. Ligde düşme potasında bulunan Muğlaspor olmak ya da olmamak maçında kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Bornova Yeşilovaspor’u...

TEK YÜREK OLUNCA MUĞLASPOR’UN BAŞARAMAYACAĞI HİÇ BİR ŞEY YOK…

Muğlaspor geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında son yılların en önemli maçlarından birini oynadı. Ligde düşme potasında bulunan Muğlaspor olmak ya da olmamak maçında kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Bornova Yeşilovaspor’u konuk etti.

Zaman zaman korku dolu anlar yaşadığımız maçtan yeşil beyazlı kulüp 2-1 galip ayrılarak altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı. Zira Muğlaspor’un düşme potasındaki rakiplerinden Çine Madranspor’da kendi sahasında Lider Efeler Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Muğlaspor bu maçtan puan kaybı ile ayrılsaydı, çok kötü bir tablo bizi bekleyebilirdi.

Geçtiğimiz hafta boyunca gerek gazeteden köşe yazılarımla, gerekse de MUĞLA TV’deki SPORTESİ Programımızda camiaya tek yürek olma çağrısında bulundum. Aynı zamanda sosyal medyadan da hep birleştirici mesajlar verdim. Benim yaptığım gibi bu sevdaya gönül veren herkes hep güzel mesajlar verdi.

Bu çağrılar Pazar günü oynanan maçta sahaya çok olumlu yansıdı. Maçı CHP Miletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin ve Suat Özcan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi partilerin il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri ile bu sevdaya destek veren çok sayıda kişi Muğlaspor’u yalnız bırakmadı.

Herkesin kol kola omuz omuza izlediği maçta ilk golü kendi kalemizde görmemize rağmen takımımız daha sonra bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu maçta şu anlaşıldı ki Muğlaspor camiası tek yürek olduğunda başaramayacağı hiçbir şey yok. Şimdi önümüzde bir maç daha var. Deplasmanda oynayacağımız Yıldızspor maçı ligin son maçı. Bu maçtan da istediğimiz skorla ayrılıp, önce ligde kalışımızı ilan etmeliyiz. Daha sonra ise Ortaca Belediyespor ile oynayacağımız baraj maçını ayrıca düşünürüz.

Ligin bitimine birkaç hafta kala göreve gelen ve takımın yeniden şehirle bütünleşmesini sağlayan Kulüp Başkanı Ali Çakır ve yönetim kurulunu kutluyorum. Bir başka kutlamam da Teknik Direktör Özcan Öz, tüm teknik kadro ile sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolculara. Ayrıca maç boyunca durmaksızın takıma destek veren 48 Gençlik Taraftarlar Derneği ile Suskunlar Grubunu da kutluyorum.

Dilerim her şey istenilir gibi olur ve şehrimizin en büyük marka değeri olan Muğlasporumuz hak ettiği yerlere yeniden döner. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.