TEK Koleji’nden emniyete ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 172'nci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası Kutlamaları dolayısıyla Teknoloji ve Kültür Okulları, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.Ziyarette Teknoloji ve Kültür Okulları Genel...

TEK Koleji’nden emniyete ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 172'nci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası Kutlamaları dolayısıyla Teknoloji ve Kültür Okulları, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette Teknoloji ve Kültür Okulları Genel Müdürü Celalettin Demirel, Okul Müdürü Kamil Bencik, Teknoloji ve Kültür Ortaokulu öğrencisi Bilgehan Başaran ve Ceren Elbe ile Teknoloji ve Kültür Anasınıfı öğrencilerinden okulun Seyit Onbaşısı olarak da bilinen Faruk Ateş’i Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya makamında karşıladı.

İl Emniyet Müdürü Çetinkaya’nın makamına polis selamıyla giren minik Faruk, gururlandıran, yüzlerde tebessüme vesile olan yorumları ve tavırlarıyla ziyaretin ilgi odağı oldu.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen kutlama ziyaretinde, Teknoloji ve Kültür Okulları Genel Müdürü Celalettin Demirel “Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak, kamu huzurunu korumak için canını dişine takan, uykusuz duraksız çalışan tüm Polislerimize kolaylıklar dilerken, Vatanımız uğruna Şehitlik ve Gazilik mertebesine erenleri saygı ve minnetle yad ediyoruz” şeklinde duygularını belirtti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İl Emniyet Müdürü Çetinkaya, bu vesile ile tüm eğitim camiasına teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.