TEK Koleji Muğla’yı temsil etti

1 milyon 89 bin 615 kişinin katıldığı, Ulu Önder Atatürk'ü anma töreninde Muğla’yı Ankara’da Muğla Teknoloji Kültür Koleji temsil etti.Anıtkabir’deki anma etkinliklerinin yanı sıra TEK Koleji öğretmen ve öğrencileri...

TEK Koleji Muğla’yı temsil etti

1 milyon 89 bin 615 kişinin katıldığı, Ulu Önder Atatürk'ü anma töreninde Muğla’yı Ankara’da Muğla Teknoloji Kültür Koleji temsil etti.

Anıtkabir’deki anma etkinliklerinin yanı sıra TEK Koleji öğretmen ve öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi, Eski Meclis, ve çeşitli üniversiteleri de ziyaret etti.

Teknoloji ve Kültür Koleji, Lise - Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri ile yaklaşık 50 kişi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikalinin 75’nci yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet törenine katıldı.

Bu 10 Kasım Anma töreninin diğerlerinden farkı ise 60 yıl önce olduğu gibi; askerler, izciler ve seğmenler de görev aldı, beraber nöbet tuttu.

Etkinlikler sırasında Ayrıca "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" kaidesi üzerine çiçeklerden oluşturulan Türk Bayrağı ve Atatürk silüetli büyük çelenk konuldu.

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.