Tavuk Kralı Marmaris’te

Ukrayna'da yüzde 50 pazar payına sahip tavuk markası Naşa Rabia’nın sahibi milyarder iş adamı Yuriy Kosiok’un “Valerie” isimli süper lüks yatı Marmaris ilçesine geldi.Dünyanın en büyük ve lüks 100 yatı arasında gösterilen,...

Tavuk Kralı Marmaris’te

Ukrayna'da yüzde 50 pazar payına sahip tavuk markası Naşa Rabia’nın sahibi milyarder iş adamı Yuriy Kosiok’un “Valerie” isimli süper lüks yatı Marmaris ilçesine geldi.

Dünyanın en büyük ve lüks 100 yatı arasında gösterilen, Ukraynalı işadamı Yuriy Kosiuk’un 85,1 metrelik “Valerie” isimli süper lüks motor yatı sabah saatlerinde körfezden giriş yaparak Netsel Marian’ya demirledi.

Kosiuk’un süper lüks motor yatı 2011 yılında Almanya’da iç ve dış dekorasyonu dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tamamlandıktan sonra denize indirildi. 85,1 metre uzunluğundaki Ukrayna bayraklı süper lüks motor yat, 6 ultra lüks kabinde 12 konuk ağırlayabiliyor. Marinaya demirleyen yatta ünlü işadamı Kosiuk’un bulunduğu yönünde bilgi verilmedi. Ukraynalı işadamı, Ukrayna'da yüzde 50 pazar payına sahip tavuk markası Naşa Riaba’nın sahibi. Kosiuk, 1990 yılında mobilya ve gaz ithal etmeye başladı, daha sonra tahıl ihracat ve kümes hayvanları üretimine başladı. 1998 yılında kurulan şirket 2008 yılında halka açıldı.. 2011 yılında Kosiuk 1.5 milyar dolarlık serveti ile Forbes zengin listesine girdi.Tavuk Kralı’nın da içinde bulunduğu tahmin edilen lüks yatın ilçede ne kadar kalacağı hakkında bilgi verilmedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.