TATİLİN İLK GÜNÜ BOĞULARAK ÖLDÜ

Bodrum’a tatile gelen Polonyalı turist Zbigniew Swend, tatilinin ilk gününde aldığı aşırı alkol sonrası denize girince boğularak hayatını kaybetti.Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen Polonyalı turist tatilinin ilk gününde...

TATİLİN İLK GÜNÜ BOĞULARAK ÖLDÜ

Bodrum’a tatile gelen Polonyalı turist Zbigniew Swend, tatilinin ilk gününde aldığı aşırı alkol sonrası denize girince boğularak hayatını kaybetti.

Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen Polonyalı turist tatilinin ilk gününde denizde boğularak öldü.

Bitez sahilinde 70 yaşındaki Zbigniew Swend, alkol aldıktan sonra denize girdi. Eşiyle birlikte yüksek dozda alkol alan Swend bir anda kendini denize attı. Bir süre denizde yüzen Polonyalı turist daha sonra hareketsiz bir halde denizin üstünde durdu. Denize giren vatandaşlar tarafından fark edilen yaşlı turist kıyıya çıkarıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen turist kurtarılamadı.

İlk müdahaleyi hemşire eşi yaptı

Sabahın erken saatlerinde eşi Waclawa Swend ile birlikte alkol alan ve sarhoş bir şekilde denize giren Swend’e ilk müdahaleyi hemşire eşi yaptı. Denizden baygın halde çıkarılan yaşlı turiste eşi tarafından müdahale edildi. Yaklaşık 10 dakika kocasına suni teneffüs ve kalp masajı yapan hemşire daha sonra 112 ekiplerine bıraktı müdahaleyi. 45 dakika boyunca 112 ekipleri müdahale etmesine rağmen yaşlı turist hayata döndürülemedi.

Bitez’de otel işletmeciliği yapan Celal Vural yaşanan olayla ilgili şunları söyledi: “Bu arkadaş, sabahın erken saatlerinde alkol almaya başlamış. Daha dün gece bunlar otele intikal etti. Sabah kahvaltıdan önce alkol içmeye başladı. Barmenin söylediğine göre eşiyle birlikte beş kadeh içmiş. Plaja giderken gördüğümüzde yürüyüşü bizi endişelendirmişti. Aradan fazla geçmeden suya girdi ve bu olay meydana geldi. Sudan iki genç delikanlı çıkarmış. Sağlık ekipleri yarım saat kalp masajı yaptı ama bir netice alamadılar.”

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.