“Tatile Değil Askerlik Yapmaya Gelecek sporcu arıyoruz”

Fethiyespor’da yapılan iç transfer görüşmeleri neticesinde takım kaptanları Murat Türkkan ve Ozan Öztürk’ün yanı sıra Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Halil Karataş, Uğur Aktaş ve Volkan Kabadayı ile yeni sezon için devam...

“Tatile Değil Askerlik Yapmaya Gelecek sporcu arıyoruz”

Fethiyespor’da yapılan iç transfer görüşmeleri neticesinde takım kaptanları Murat Türkkan ve Ozan Öztürk’ün yanı sıra Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Halil Karataş, Uğur Aktaş ve Volkan Kabadayı ile yeni sezon için devam eden sözleşmeleri güncellenerek gerekli anlaşma sağlandı. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk transfer politikalarını değerlendirerek “Biz 3 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Tolga, Kenan ve Sefa arkadaşımızla devam etmeme kararı aldı teknik heyetimiz. Yüzde 80 oyuncu kadromuzla devam edeceğiz. Doğru felsefe ve mantığı devam ettirmeliyiz. Abuk subuk harcamalar yapmadan, dengeleri bozmadan, hem gelecek hemde ekonomik planlamayı sağlıklı götürmeliyiz. Transferlerin yüzde yüz, takıma yararı olması gerekiyor. Teknik kadromuz şuan bunun çalışmasını yapıyor. Şehir dışından 7-8 oyuncu ile görüştük. İmzalarda bu hafta içinde atılmaya başlayacak. Önceliğimiz yabancı oyuncuların nokta transferi olmasıdır. Genelde hücum ağırlıklı olacak. 3 yabancı almak istiyoruz. Bu ligde deneyimi olan genç, dinamik oyuncuları kadromuza katacağız. Şanlı şöhretli oyuncu beklentisi olmasın. Uyumlu kadro olması çok önemli. Uyum sağlayacak birbirleriyle sıkıntı yaşamayacak, ahlaki değerlerinde zafiyet olmayacak, bizim seyircimizin de genetiğine uygun, oyuncuların olması lazım. Papaz oyuncu, düzen bozacak oyuncu, ismi var kendi yok oyuncular bizde olmayacak. Kendi oyuncularımız önceliğimizdir. Maraş’tan, Tavşanlı Linyit’ten, Boluspor’dan, Erciyes’ten, görüştüğümüz oyuncular oldu. Bunun yanında 3-4 süper lig takımıyla diyaloglarımız var. 24 kişilik kadroda yer alamayan ama ilk 30 da olan, o takımlarında umut beslediği genç, dinamik oyuncular var 5-6 tane. Bunları da kamp bitimine yakın, bizim takımımıza kazandıracağız. Mevkilere göre değerlendireceğiz. Bizim bunun yanında futbol camiasında deneyimli insanlarla da diyaloglarımızın olması lazım. Bunlardan birisi de Ümit Davala hocamızdır. Onlarla da görüşüyoruz. Çünkü onlarında gurbetçi oyuncu konularında çok farklı bir oyuncu portföyleri var. Onlardan da destek alıyoruz” dedi. 

2 Ganalı’ya davet

İsmail Öztürk, yabancı transferler konusuna da değinerek “2 Ganalı oyuncuya davetiye gönderdik. Ama görmemiz gerekiyor. Kamp etabında bizlerle olacaklar. Eğer beklediğimiz düzeyde olurlarsa sözleşme imzalarız. 2’si de milli takımda oynuyor. Boş oyuncular olmadığını biliyoruz ama kampta emin olacağız. Basına yansıyan İngiliz oyuncu arkadaşımız ile tesadüfen tanıştık. İngiltere’de oynamış bir oyuncu. Geçen yıl orada 2.lig de oynamış. Kendisini kampa davet ettik. Kamp döneminde arkadaşımızı değerlendireceğiz. Bir tane İngiliz oyuncu olmasını önemsiyoruz. Eğer bir tane İngiliz olursa, buradaki İngilizleri tribüne çekebiliriz. Renk olur. Bunun dışında Hollanda asıllı siyahi bir oyuncu var. O da kampa gelecek” şeklinde konuştu.

İsmail Öztürk taraftarlara mesaj göndererek “Taraftarlarımız emin olsun. Çok ince eleyip sık dokuyarak oyuncu alacağız. Panik yapmaya gerek yok. İskelet kadromuz var. Ayrıca Galatasaray, Trabzon ve Rize ile çok iyi çok farklı diyaloglarımız var. Buradan genç dinamik oyuncu mutlaka çıkacaktır. Ön görüşme yaptık. Doğru kadro yapacağız. Bu ligi hafife alamayız. Bize gelecek oyuncu tatile değil, askerliğe gelecektir” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.