TATİL CENNETİNDE ‘PLANLI SUSUZLUK’

Dünyaca ünlü turizm merkezi Bodrum, 24 saat boyunca susuz kalacak. MUSKİ’den yapılan duyuruda, Bodrum’un merkez mahallerinde ‘planlı’ olarak su kesintisi yapılacağı belirtildi. Bu uygulamaya vatandaşlardan tepki yağdı.MİKAİL...

TATİL CENNETİNDE ‘PLANLI SUSUZLUK’

Dünyaca ünlü turizm merkezi Bodrum, 24 saat boyunca susuz kalacak. MUSKİ’den yapılan duyuruda, Bodrum’un merkez mahallerinde ‘planlı’ olarak su kesintisi yapılacağı belirtildi. Bu uygulamaya vatandaşlardan tepki yağdı.

MİKAİL ZEYBEK

Tatil cenneti Bodrum’da, bir gün boyunca su kesintisi yaşanacak. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (MUSKİ) yapılan açıklamaya göre, Bodrum’un merkez mahallerinde su kesintisi yaşanacağı bunun planlı olduğu öne sürüldü. Dünyaca ünlü turizm merkezi 24 saat boyunca susuz kalacak. MUSKİ’den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Vatandaşlarımızın Dikkatine, MUSKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre;  Mumcular Barajı'ndan su sağlayan hatta yapılacak olan bakım çalışması nedeniyle 18.06.2021 saat 12.00'den itibaren 24 saat süreyle Cumhuriyet, Kumbahçe, Çarşı, Cevat Şakir, Türkkuyusu, Yeniköy, Eskiçeşme, Bitez, Umurça, Gümbet, Tepecik, Torba, Yokuşbaşı Mahallelerinde 24 saat planlı su kesintisi yaşanacaktır.”

KILIF GÜZELMİŞ

MUSKİ’nin bu planlamasına vatandaşlardan sosyal medyada tepki yağdı. Yapılan yorumlardan bazıları şunlar: “Kılıf güzelmiş.”, “Dün 19’da kesildi hala yok”, “Her yaz aynı muhabbet”, “Anca mı aklınıza geldi. Yaz gelmiş bakım yapıyorlar. Bodrum’un nüfusu artmış. İnsanlar susuz. Yazıklar olsun. Hiç olmazsa suların neden gelmediğini öğrenmiş olduk. Bütün kafe ve restoranların olduğu bu bölgede umarım bu zamansız kesintiden dolayı damlacık yoluyla geçen Covid tabak, çanak pisliğinden bulaşmıyordur”

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.