Taşkoparan güven tazeledi

Türk Ocakları Muğla Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu şube binasında gerçekleştirildi. 4 dönemdir başkanlık yapan Dr. Hulusi Taşkoparan tekrar seçilerek güven tazeledi. Genel Kurula, MHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bayram Koyuncu,...

Taşkoparan güven tazeledi

Türk Ocakları Muğla Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu şube binasında gerçekleştirildi. 4 dönemdir başkanlık yapan Dr. Hulusi Taşkoparan tekrar seçilerek güven tazeledi. Genel Kurula, MHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bayram Koyuncu, MHP eski il başkanları Ferhat Kırtaş ve Mehmet Korkmaz, akademisyenler, şube üyeleri, dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

Tek aday ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Dr. Hulusi Taşkoparan bütün oyları alarak tekrar Türk Ocakları Muğla Şubesi başkanlığına getirildi.

Türk Ocakları Muğla Şubesi Başkanı Dr. Hulusi Taşkoparan, genel kurul sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, “ Arkadaşlarımız yeniden yönetimde olmamız için teveccüh gösterdiler. Ülkemizin üzerinde oynatma, ülkemizi parçalatma, 1000 yıllık Anadolu’daki Türk varlığının sorgulandığı günlerde milliyetçi muhafazakar görüşleri doğrultusunda ocağımıza daha çok görev düştüğünü düşünüyorum. Topraklarımızda Türklük şuurunun, Türk Milleti kavramının yok edilmek istendiği bier avuç eşkıya ile pazarlıklar yapıldığı ülke içi ve ülke dışında oyunlar sergilendiği apaçık görülmektedir. Türk Ocağı olarak bu tip girişimleri engellemek için son nefesimizi verene kadar mücadele edeceğiz. Biz sadece Anadolu değil 200 milyonluk Türk Dünyası’nı kucaklamayı, birleştirmeyi kendimize şiar edinmiş bir kuruluşuz. Bu büyük şemsiye altında boy, soy, mezhep ayrımı yapmaksızın tüm Türk Milletini toplamak ve kucaklamak bizim görevimizdir”dedi.

Dr. Hulusi Taşkoparan başkanlığındaki yeni yönetim şu şekilde:

Prof. Dr. Pervin Çapan-Prof. Dr. Ali Akar- Doç. Dr. M. Naci Önal- Yrd. Doç. Dr. Yaşar Topal- Hüseyin Akar- Hüseyin Nizamoğlu.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.