TAŞIMACILIK ÜCRETLERİ DE YÜZDE 25 ZAMLANDI

Ekonomide yaşanan hareketlilik devam ederken, her sektörden zam haberleri gelmeye devam ediyor. Ekmek ve simite gelen zam haberlerinin ardından, bir zam haberi de Muğla Kamyoncu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan geldi. Yapılan...

TAŞIMACILIK ÜCRETLERİ DE YÜZDE 25 ZAMLANDI

Ekonomide yaşanan hareketlilik devam ederken, her sektörden zam haberleri gelmeye devam ediyor. Ekmek ve simite gelen zam haberlerinin ardından, bir zam haberi de Muğla Kamyoncu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan geldi. Yapılan düzenlemeler ile taşımacılık ücretlerinin yüzde 25 zamlandığı duyuruldu.

Sinem Karakaya

Muğla Kamyoncu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Arif Özer, sosyal medya hesabından taşımacılık ücretlerinde yüzde 25 zam yapıldığını duyurdu.

Ekonomide yaşanan hareketlilik devam ederken, her sektörden zam haberleri gelmeye devam ediyor. Ekmek ve simit başta olmak üzere akaryakıt, doğalgaz ve elektriğe gelen zam haberlerinin ardından, bir zam haberi de Muğla Kamyoncu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan geldi. Taksi fiyatlarında, daha önce 15 lira olan kısa mesafe ücreti, 18 lira 75 kuruşa çıktı.

Muğla Kamyoncu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Devam eden Coronavirüs pandemisi ve ülkemizdeki ekonomik belirsizlikler sebebiyle çok zor bir süreçten geçen esnafımıza duyarsız kalmayarak Taksi, Servis ve Toplu Taşıma ücretlerinde gerekli iyileştirmeleri yapan Muğla UKOME Kuruluna ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün'e teşekkürlerimizi sunarız.  Yapılan düzenlemeler ile en az yüzde 25 oranında taşımacılık ücretlerimizde iyileştirme yapılmıştır. Umarım gelecek dönemler hem hizmet sunduğumuz halkımız hem de ekmek davasına sahip çıkan esnaflarımız için hayırlı olur. 14 Şoförler Odası Başkanlarıma sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız biz büyük bir aileyiz.”

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.