Tarım Kredi’den Dev Traktör

Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde 6 belde ile 49 köyde Yatağan merkez ve Çayboyu Hizmet Bürosu’nda 1900 çiftçisine hizmet veren SS. 161 No’lu Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi 2. Olarak bir ortağını daha traktör sahibi yaptı.S.S....

Tarım Kredi’den Dev Traktör

Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde 6 belde ile 49 köyde Yatağan merkez ve Çayboyu Hizmet Bürosu’nda 1900 çiftçisine hizmet veren SS. 161 No’lu Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi 2. Olarak bir ortağını daha traktör sahibi yaptı.

S.S. 161 No’lu Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi’nde ikinci traktörün çiftçiye teslim edilmesi nedeniyle anahtar teslim töreni yapıldı. Anahtar teslimine traktör sahibi Ecevit Kiraz ve Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Cengiz Özsoy ile kooperatif personeli katıldı.

Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Cengiz Özsoy; “Kooperatifimiz Yatağan ve Kavaklıdere ile 6 belde ve 49 köyde 1900 ortağına Yatağan merkez ve Çayboyu Hizmet Bürosu’nda hizmet vermektedir. Üyelerimizin yıllık %0 ile %6 arasında değişen düşük faizlerle kredi kullanmalarını sağlıyoruz. Nakit kredilerin yanında yem, gübre, motorin, zirai ilaç, zirai alet ve ekipman, tohum, kömür ve her türlü zirai girdileri temin ederek ortaklarımıza kullandırıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak bir çiftçimizi düşük faizlerle traktör sahibi yaptık. Bugün de Bencik Beldesi’nden Ecevit Kiraz’a aynı şekilde % 6 faizle 4 yıl ödemeli kredi ile traktör sahibi yaptık. Ortaklarımızın ihtiyaçlarına çözüm bulduğumuz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Cengiz Özsoy tarafından Bencik Beldesi’nden Ecevit Kiraz’a traktörün anahtarı teslim edildi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.