Tarım işçisini ecel tarlada yakaladı

Ortaca’nın Yeşilyurt Köyünde bir limon tarlasında çalışan  tarım işçisi, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Köyceğiz’in Toparlar beldesinde yaşayan ve Ortaca’da limon toplayarak...

Tarım işçisini ecel tarlada yakaladı

Ortaca’nın Yeşilyurt Köyünde bir limon tarlasında çalışan  tarım işçisi, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. 

Köyceğiz’in Toparlar beldesinde yaşayan ve Ortaca’da limon toplayarak geçimini sağlayan evli ve bir çocuk babası Mehmet Hasgül (38), eşi, kardeşi ve Beldeden diğer işçilerle birlikte Ortaca’nın Yeşilyurt Köyünde bir tarlada çalışmaya başladı. Mehmet Hasgül çalışırken aniden fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekiler Mehmet Hasgül’ün bayıldığını sanarak uyandırmaya çalışırken, bir yandan da 112’ye haber verdiler. Mehmet Hasgül yakınları ve arkadaşları tarafından yaklaşık 2 km taşınarak yola taşındı.

Önce Servis minibüsüne koyulan Mehmet Hasgül, karşılarından gelen 112 Ambulansına teslim edildi. 112 Acil Ekipleri Mehmet Hasgül’ü ilk müdahaleyi ambulansta yaparken, nabzının atmadığı ve kalbi durduğu öğrenilen Hasgül’ün ambulansta hayata döndürüldüğü öğrenildi. Ortaca Devlet Hastanesi Aciline getirilen Mehmet Hasgül’ün, burada da kalbinin iki kere durup yeniden çalıştırıldığı öğrenilirken, 3.kez kalbi duran talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Hasgül’ün öldüğünü duyan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdiler. Jandarma olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.