Tarım Fuarı’na 50 bin ziyaretçi bekleniyor

Fethiye'de 4 gün açık kalacak bu yıl beşincisi açılan tarım fuarında uluslar arası ve ulusal düzeyle 75 firmanın ürünlerini sergilediği bildirildi.Fethiye'de bu yıl 5. açılan tarım fuarına büyük ilgi oldu. Fethiye'nin Karaçulha...

Tarım Fuarı’na 50 bin ziyaretçi bekleniyor

Fethiye'de 4 gün açık kalacak bu yıl beşincisi açılan tarım fuarında uluslar arası ve ulusal düzeyle 75 firmanın ürünlerini sergilediği bildirildi.

Fethiye'de bu yıl 5. açılan tarım fuarına büyük ilgi oldu. Fethiye'nin Karaçulha Mahallesinde Fethiye Belediyesi Fuar Alanında kurulan tarım fuarına başta tohum fide ve tarım ekipmanları olmak üzere 75 firma katılıp stant açtı. 4 gün açık kalacak fuarı 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Agritech Marfo Fuarcılık tarafından kurulan tarım fuarına Fethiye Kaymakamlığı , Fethiye Belediye Başkanlığı ve Fethiye Ziraat Odasının destek verdiği öğrenildi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Seydikemer Kaymakamı Mumamer Köken diğer yetkililer ile birlikte fuardaki tüm stantları gezerek ilgililerden bilgi aldılar.

Fuarda organik tarım ürünleri tohum ve fidelerin yanısıra son teknoloji ile geliştirilen tarım ekipmanları ve değişik fide çeşitleri koruma amaçlı ilaç bayileri stantlarıyla çeşitli gıda ürünleri stantları vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Örtü altı domates yetiştiriciliğinde önemli bir görev üstlenen arı çeşitleri de fuarda en fazla ilgi gören stantlardı

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.