Tarım Festivali başlıyor

Dalaman İlçe Ziraat Odası Başkanlığınca organize edilen Dalaman Tarım Fuarının birincisi Belediye Pazar yerinde gerçekleştirilecek. 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde üreticiler, bitkisel üretimlerin,...

Tarım Festivali başlıyor

Dalaman İlçe Ziraat Odası Başkanlığınca organize edilen Dalaman Tarım Fuarının birincisi Belediye Pazar yerinde gerçekleştirilecek. 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde üreticiler, bitkisel üretimlerin, tarım arazilerini en iyi şekilde değerlendirmeyi, bitki sağlığı hizmetleri ve tarım alanlarında kullanılacak araç ve gereçlerin tanıtımı gibi konularda faydalanabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, festivalin önemine dikkat çekerek, “Turizmin yanı sıra tarımında bölgemizde gereken değeri görmesi ve sektör ile üreticileri bir araya getirmesi açısından önemli bir etkinlik olacağı kanaatindeyim. Katılımın ve ziyaretin yoğun olması tarımdaki yeniliklerin tespiti açısından da önem arz edecektir.” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.