Tarık Mengüç’ün mutlu günü

Bodrum ilçesine gelen ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, arkadaşının düğününde doyasıya eğlendi.Bitez’de özel bir restoranda gerçekleşen Sertaç Ay ve Damla Ay çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ünlü şarkıcı Tarık...

Tarık Mengüç’ün mutlu günü

Bodrum ilçesine gelen ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, arkadaşının düğününde doyasıya eğlendi.

Bitez’de özel bir restoranda gerçekleşen Sertaç Ay ve Damla Ay çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç düğüne katılan davetlileri şarkılarıyla coşturdu. Konser havasında geçen düğünde şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, çifte mutluluklar dileyerek, “Bugün benim çok mutlu bir günüm çak sevdiğim arkadaşım Sertaç evleniyor. O yüzden bugün bütün seslendireceğim şarkılar Sertaç ve Damla çiftine armağan ediyorum” dedi.

Damat Sertaç Ay ise, “Çok mutluyum. Arzuma kavuştum. Sevdiğim insanla evlendim. Düğünümüzü Bodrumda yapmaya karar vermiştik, onu da gerçekleştirdik. Çok sevdiğim abim Tarık Mengüç’ünde düğüne katılması ve şarkılarını seslendirmesi beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Nikah şahitliğini de Tarık Mengüç’ün yaptığı düğün geçe geç saatlere kadar sürdü. Sahneden bir an olsun ayrılmayan ve saatlerce şarkı söyleyen ünlü şarkıcının performansı ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.