“TARİH BUNU DA YAZAR”

Fethiyespor, Türkiye Ziraat Kupasında eşleştiği güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek bir üst tura çıktı. Fethiyespor’lu futbolcular maç sonrası soyunma odasında galibiyeti büyük bir coşkuyla kutlarken, taktik tahtasına...

“TARİH BUNU DA YAZAR”

Fethiyespor, Türkiye Ziraat Kupasında eşleştiği güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek bir üst tura çıktı. Fethiyespor’lu futbolcular maç sonrası soyunma odasında galibiyeti büyük bir coşkuyla kutlarken, taktik tahtasına “Tarih Bunu da Yazar” yazısı altında fotoğraf çektirdiler.

Bu yıl tarihinde ilk kez PTT 1.ligde mücadele eden Fethiyespor ligde aldığı başarısız sonuçların ardından Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi yenmesiyle büyük bir sürprize imza attı. PTT 1.ligde bu yıl sadece kendi evinde Bucaspor’u mağlup eden Fethiyespor, ilk deplasman galibiyetini de Fenerbahçe karşısında almış oldu. 10 gün önce Fenerbahçe’nin eski kalecilerinden Engin İpekoğlu teknik direktör olarak anlaşan Fethiyespor, hocasıyla çıktığı ilk resmi maçında Fenerbahçe’yi Saraçoğlun’da devirerek tarihe geçti.

Hafta içerisinde Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile sıkı bir çalışma yapan Fethiyespor’lu futbolculara taraftarlarda moral verdiler. Özellikle “Kadıköy’de 106 yıldır yenilmiyoruz. Şimdi sen düşün Fenerbahçe” sloganları atan Fethiyespor taraftarların bu sözleri sanal alemde ses getirdi. Camia olarak başarıya kilitlenen Fethiyespor’da antrenmanlarda özellikle defans bölgesi için sıkı bir çalışma yapıldı.

GOLLERİN HEPİSİNİ FETHİYESPOR ATTI

Güçlü rakibi Fenerbahçe karşısında oynadığı futbolla büyük bir beğeni kazanan Fethiyespor, sahada toplam 3 gol attı. Maçın 45 dakikasında Sabri Turgut’un kendi kalesine attığı goller ilk yarıyı yenik kapatan Fethiyespor, ikinci yarı Onur ve Ahmet’in golleri ile Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupasından eledi.

TARAFTAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Fethiye Caddeleri sevince boğuldu. Sabahın ilk ışıklarına kadar, yüzlerce araçla konvoylar yapılırken, binlerce kişi de ellerinde Fethiyespor bayraklarıyla sevinç gösterilerine katıldılar. Taraftarlar büyük süpriz karşısında gece boyu galibiyetin coşkusunu yaşadılar.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.