Taraftarlardan teröre ortak tepki

Marmaris ilçesinde üç büyük futbol takımının taraftarları terörü protesto etmek için Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek pankart açtı.Atatürk Anıtı önünde 18.00'de toplanan bir grup Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray...

Taraftarlardan teröre ortak tepki

Marmaris ilçesinde üç büyük futbol takımının taraftarları terörü protesto etmek için Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek pankart açtı.

Atatürk Anıtı önünde 18.00'de toplanan bir grup Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray futbol takımı taraftarı “Alem-i cihanı yakarız vatan uğruna haberiniz ola !.Marmaris taraftarı” yazılı pankart açtı.

Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermek için farklı takım taraftarları olarak bir araya toplandıklarını söyleyen Beşiktaş taraftarı Fatma Palu, “ Hepimiz memleketimiz için buradayız. Artık masum insanlar ölmesin. Hepimiz batı, doğu, Ankara, İzmir, İstanbul, Soma ve kısacası Türkiye’yiz. Halk olarak ve insan olarak yurttaşlarımızın ölümlerine dur demek istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Taraftar Grubu Marmaris Başkanı Akın Turan ise “ Bizim tek bir isteğimiz var oda masum insanlarımız artık ölmesin. Bizlerin sabrı tükenmeye başladı. El birliği ile terörü son bulmalıdır. Umarım kısa süre de ülkemiz de terör son bulur” şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından yaklaşık yarım saat sessizce meydanda bekleyen taraftar grubu daha sonra sessizce dağıldı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.