Tansu Çiller, MUTSO yönetimini kabul etti

Muğla’ya hizmet vermiş kadınların derlendiği ‘Muğla’da 100 Yılda 100 Kadın’ kitabı içerisinde yer alan eski Başbakan Tansu Çiller, MUTSO Yönetimini evinde ağırladı.Haber MerkeziMuğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO),...

Tansu Çiller, MUTSO yönetimini kabul etti

Muğla’ya hizmet vermiş kadınların derlendiği ‘Muğla’da 100 Yılda 100 Kadın’ kitabı içerisinde yer alan eski Başbakan Tansu Çiller, MUTSO Yönetimini evinde ağırladı.

Haber Merkezi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Muğla’da yaşamış ve  Muğla’ya emeği geçmiş olan kadınlardın derlendiği Muğla’da 100 Yılda 100 Kadın kitabını, geçtiğimiz ay içerisinde Muğla halkına adayarak okuyucusu ile buluşturmuştu. Bu kapsamda, kitabın içerisinde yer alan kadınlardan birisi olan eski Başbakan Tansu Çilleri ziyaret eden MUTSO Yönetimi, kendisine kitap ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu. Ziyarete, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan ve Mehmet Dişcigil, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Çoban ve Mustafa Karataş katıldı. Eski Başbakan Tansu Çiller’in Ankara’da bulunan evinde gerçekleştirilen ziyaret keyifli bir sohbet ile sürdürüldü.

Ziyaret sırasında gerek Muğla’nın ekonomik ve sosyal durumu gerekse ülke ekonomisine yön veren güncel konularda görüş alışverişinde bulunduklarını aktaran MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş: “Sayın Başbakan Tansu Çiller’e geçmişten bu yana süregelen zamanda memleketi olan Muğla’ya ve ülkeye vermiş olduğu katkılar nedeniyle teşekkürlerimizi sunduk. Kendisine kitabımızın ortaya çıkış amacını aktardık. Çalışmanın önemine dikkat çeken Tansu Çiller, kadınların Muğla’nın ekonomik hayatında oldukça önemli bir noktada bulunduklarını ifade etti. Bizleri güler yüzü ve misafirperverliği ile ağırlayan Tansu Çiller, böyle bir çalışmanın içinde yer almaktan onur duyduğunu söyleyerek Odamıza teşekkürlerini sundu.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.