Tansel Coşkun MHP’den adaylığını açıkladı

22 Şubat 2015 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kongresi öncesi resmi adaylığını açıklayan ilk isim Tansel Coşkun oldu. Muğla Öğretmenevi’nden düzenlenen bir basın toplantısı ile MHP İl Başkan...

Tansel Coşkun MHP’den adaylığını açıkladı

22 Şubat 2015 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kongresi öncesi resmi adaylığını açıklayan ilk isim Tansel Coşkun oldu. Muğla Öğretmenevi’nden düzenlenen bir basın toplantısı ile MHP İl Başkan Adaylığını resmen basına ve kamuoyuna açıklayan Tansel Coşkun, gerçekleşen ilçe kongreleri sonucu göreve gelen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini de kutlarken, seçilmeleri durumunda hedeflerinin tek başına MHP iktidarına Muğla’dan katkı sunmak ve  Muğla’dan 3 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 22 Şubat 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Olağan İl Kongresi öncesi adaylığını ilk açıklayan isim Tansel Coşkun oldu. Muğla Öğretmenevi’nde düzenlenen bir basın toplantısı ile MHP’den İl Başkan Adayı olduğunu resmen basına ve kamuoyuna açıklarken, toplantıya MHP Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, yönetim kurulu üyesi adayları da katılım gösterdiler.

Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin Cumhuriyet tarihin en önemli ve kritik seçimleri olduğunu ifade eden MHP İl Başkan Adayı Tansel Coşkun; “ Bu seçimler ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.

AK Parti iktidarında geçen 13 yıl, ülkemizin hem içerde hem dışarda büyük büyük sıkıntılar ve dönüşümlerin (!) yaşandığı dönem olarak hatırlanacaktır. Bu dönemde iktidar partisinin politikası iç politikada “Sat kurtul”, dış politikada ise “Ver kurtul”dan öteye gitmemiştir.

Cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidara nasip olan Tek Başına iktidar görevini bu iktidar layıkıyla yerine getirememiştirdir. Görevi devraldıklarında bitme noktasında olan terör tekrar hortlamış ve güçlenmiş, dağdan şehirlerimize kadar inerek toplumsal güvenliğimizi ve barışı tehdit eder hale gelmiştir. Terörle bırakın mücedele etmeyi, terörün beslendiği başta uyuşturucu olmak üzere parasal kaynakları kurutmayı; Oslo’da başlatılan süreç ile  bölücübaşı ile masaya oturup planlar(!) yapılır hale gelmiştir.

Daha 10 yıl öncesine kadar kendi kendine yeter tarım ülkesi halindeyken, bugün bırakın diğer ürünleri saman ithal eder ülke haline getirildik. Türk tarımı ve hayvancılığı yok olma aşamasına gelmiştir.

Cumhuriyet tarihimiz boyunca milletimizin büyük bedeller ödeyerek, fedakarlıklar yaparak vücuda getirdiği bütün kar eden, stratejik ve ülkemiz geleceği ve güvenliği açısından büyük önem taşıyan kurumlarımız “Özelleştirme” adı altında başka dış sermaye olmak üzere yok pahasına satılmış, peşkeş çekilmiştir.

En temel insan hak ve hizmetlerininin başında gelen sağlık sektörü edeta bir ticarethaneye dönüştürülmüştür.Memurların, emeklilerin, dar gelirlilerin, asgari ücretlenin durumu ortadadır. Bu yuzyılda ülkemizde milyonlaraca insanımız açlık, milyonlaracası yoksulluk sınırının altında yaşamak zorunda bırakılmıştır. Ekonomik adaletsizliğin yanında sosyal adaletsizlik ve çözülme büyük bir hızla ilerlemektedir. Ekonomik zorluk gibi etkenler başta olmak üzere boşanmalar ve kadın cinayetleri had safhaya ulaşmıştır. Toplumumuz müthiş bir ruhsal, kültürel ve sosyal erozyona kapılmış gitmektedir.

Yolsuzluk, rüşvet, kayırma, işin ehline teslim edilmemesi almış başını gitmektedir. Bunlar gün gibi ortadadır. Büyük yolsuzluklara bulaşan bakanlar, milletvekilleri, yakınları, çocukları, akrabaları bırakın Türk Hukukuna teslim edilmesini, milletin gözünün içine baka baka aklanmakta hatta tekrar aday olma pişkinliği ve  cüretini bile göstermektedirler.

Muğla’nın değerleri de heba edildi

Muğla’mızın değerleri olan termik santrallarimiz, kömür yataklarımız da yine bu iktidar döneminde yok pahasına elden çıkarılmıştır.Yapılan kanun ve mevzuat değişiklikleri ile korunması, geliştirilmesi ve gelecek kuşaklara bütün güzellikleriyle devredilmesi yerine talana ve peşkeşe açık hale getirilmiştir.Narenciyeler her yıl dalında çürümeye bırakılmaktadır. Narenciye ve seracımızın hali içler acısıdır.Toplumun hiçbir katmanı bir avuç mutlu azınlık dışında halinden memnun değil ve geleceğinden endişelidir. “ dedi.

Hedef büyüttü

Ülke sorunlarının belli olduğunu ve bu sorunlarının çözümünün de MHP iktidarından geçtiğinin altını çizen coşkuna; “Ülkenin ve Muğla’nın durumu ortadadır. Sorunlar ve hastalıklar bellidir. Reçetesi de bellidir. Bütün bu sıkıntılardan kurtulmanın tek yolu Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Tek başına” iktidar olmasıdır. Bunun içindir ki hem Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongreleri büyük önem taşımaktadır. MHP ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları çözecek ve ülkemizi düze çıkaracak bilgi, birikim ve donanımlı kadrolara sahiptir.

Haziran 2015 seçimleri milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Bu kadar önemli bir süreçte bizlerle aklı hür, fikri hür vicdanı hür bir gençliğin mensubu olarak partimizin tüm değerlerine sahip çıkmak için yola çıkıyoruz. Bu yolda birlikte yol arkadaşlığı yapabileceğimiz herkesle birlik ve bütünlük içinde yürümeye kararlıyız. Hedefimiz MHP’nin Türkiye genelinde tek başına iktidar yürüyüşünde, bu kutlu yola bir tuğla koymak , Muğla’yı  en az 3 milletvekili ile TBMM’de temsil etmektir. Çok yoğun ve yorucu bir dönem olduğunun farkındayız ancak yılmayacak , yorulmayacağız, başaracağız.Buna inancımız tamdır. “ diye konuştu.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.