Taksiciler Siyah Kurdela taktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ticari taksiler, Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin anısına taksilerine siyah kurdele ve Türk Bayrağı astı.Türkiye , Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını...

Taksiciler Siyah Kurdela taktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ticari taksiler, Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin anısına taksilerine siyah kurdele ve Türk Bayrağı astı.

Türkiye , Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçileri için ağlıyor. Facia sonrası 3 günlük yas ilan edildi. Marmaris’te Ulusal Egemenlik caddesi üzerinde faaliyet gösteren Es taksi durağı çalışanları ulusal yas nedeniyle taksilerine siyah kurdele ve Türk bayrağı astı.Durak başkanı Celal Arslan, yaptığı açıklamada, “Acımız çok büyük. Şehit olan işçilerimizin anısına taksilerimize siyah kurdele ve Türk bayrağı taktık. Bu şekilde kederli ailelere az da olsa moral olacağını düşündük” dedi.

Öte yandan Marmaris’te vatansever sivil toplum örgütleri platformu, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçileri andı. Atatürk Meydanı’nda toplanan grup, hayatını kaybeden işçiler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra basın açıklaması yaptı.Açıklamanın ardından bir saatlik oturma nöbeti gerçekleşti. İlçede tatil yapan turistlerde meydandaki anma etkinliğine destek verdi.

Bu haber toplam 172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.