Tablet dağıtımları sürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu, Eğitimde Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında ilimizdeki öğrenci ve öğretmenlerimize tablet bilgisayarın dağıtımları devam...

Tablet dağıtımları sürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu, Eğitimde Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında ilimizdeki öğrenci ve öğretmenlerimize tablet bilgisayarın dağıtımları devam ediyor.

Muğla Menteşe İmam Hatip Lisesi ve Gazi Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen tablet dağıtım programlarına Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Milli Eğitim Şube Müdürleri Seydi Ahmet Üğe, Murat Eskiakgün’le beraber okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında,”Bizlerin en öncelikli görevi öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlanması. Gerek ilmen gerek fikren dünyada olup bitenin farkında olan yetişmiş donanımlı bir nesil arzu ediyoruz. Teknoloji bir araçtır, onun iyi veya kötü olması sizlerin nasıl kullandığınıza bağlıdır. Sizlere tanınan bu imkânları en iyi şekilde kullanacağınıza inanarak hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Tablet bilgisayarların sizlerin daha donanımlı birer birey olarak yetişmenize katkı sağlamasını umuyorum.” dedi.

Öğrencilerin kendilerini teknolojiye bağımlı hale getirmemesi gerektiğini vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, ”Tabletleriniz sayesinde bilgiye hızlı erişeceksiniz. Hem sesli hem görüntülü hem de yazılı bir şekilde bilgiye ulaşarak daha kalıcı öğrenmeler meydana gelecek. Bağımlılık oluşturmadan, tabletlerinizi güzel günlerde hayırlı işlerde kullanmanızı diliyorum.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından 287 tablet bilgisayar öğrencilere, 78 tablet ise öğretmenlere olmak üzere toplam 365 adet tablet bilgisayar törenle dağıtıldı. FATİH Projesi kapsamında okullarımızda alt yapı çalışmaları, etkileşimli tahta montajları ve tablet bilgisayar dağıtımları Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde devam edecek.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.