Tabip Odası Basınla buluştu

Muğla Tabip Odası Yönetim Kurulu Muğla’da görev yapan basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.Düzenlenen etkinlikte Muğla Tabip Odası Şube Başkanı Dr. Murat...

Tabip Odası Basınla buluştu

Muğla Tabip Odası Yönetim Kurulu Muğla’da görev yapan basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Düzenlenen etkinlikte Muğla Tabip Odası Şube Başkanı Dr. Murat Akgül ve Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Bülent Savran ve Dr. Nurşin Külcü de hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet havasında geçen etkinlikte bir açıklama yapan Muğla Tabip Odası Şube Başkanı Dr. Murat Akgül, Muğla’da görev yapan basın mensuplarıyla bu tür toplantıları düzenli olarak yapmak niyetinde olduklarını belirterek, sağlık sektörünün yanı sıra, basın sektöründe çalışan emekçilerin de içinde bulundukları şartlara da kayıtsız kalmayıp, çözüm yolunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti.

Tabip Odası olarak Muğla’daki sağlık sektörü için önerilerini de dile getiren Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Akgül şunları söyledi:

“Öncelikle Tıp Fakültesi Hastanesinin bir an önce yapılması gerekiyor. Daha sonra Devlet Hastanesi’nin deprem güvenliği yok. Devlet hastanesi imkanlarının düzeltilmesi gerekiyor ve ardından da ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetleri ayrı ve nitelikli olarak hizmetine devam etmelidir.”

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.