Süt Birliği’nden eğitim hamlesi

Milas Süt Üreticileri Birliği, 90 bin lira değerinde iki hizmet aracı satın aldı. Birlik hizmete soktuğu iki araçla, üyelere eğitim vererek süt veriminin artırmayı ve üretilen sütün kalitesini korumayı amaçlıyor.Süt verimini...

Süt Birliği’nden eğitim hamlesi

Milas Süt Üreticileri Birliği, 90 bin lira değerinde iki hizmet aracı satın aldı. Birlik hizmete soktuğu iki araçla, üyelere eğitim vererek süt veriminin artırmayı ve üretilen sütün kalitesini korumayı amaçlıyor.

Süt verimini arttırmak için çeşitli eğitim seminerleri düzenleyen ve üretilen sütün kalitesini korumak için düzenli olarak kontroller yapan Milas Süt Üreticileri Birliği,2 bin 225 aktif üyesine daha iyi hizmet sağlamak adına önemli bir atılım yaptı. Toplam 90 bin lira değerindeki Tanıtım ve Eğitim Hizmet Aracı ile Numune Aracını üreticilerin hizmetine sunan birlik, düzenlediği toplantıyla satın alınan araçları tanıttı. Baharlı Sanayi Sitesi’ndeki Milas Süt Birliği Entegre Hizmet Binası’nda düzenlenen tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Birlik Başkanı Ali İhsan Gezgin, üreticilerin ihtiyaçları doğrultusunda iki araç satın aldıklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.