Sürücü ve Yaya güvenliği için çalışmalar sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sürücüler ve yayalar için trafiği daha güvenli ve düzenli bir hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı,...

Sürücü ve Yaya güvenliği için çalışmalar sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sürücüler ve yayalar için trafiği daha güvenli ve düzenli bir hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Fethiye ilçesinde Barış Manço Bulvarı ve İbrahim Gül Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan kavşakta kazaların artması ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kavşakta yapılması gerekenleri tespit etti. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri yapılan tespitlerin ardından kavşağı sürücüler ve yayalar için daha güvenli hale getirmek için yaptığı çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa yaptığı açıklamada, vatandaşların daha rahat ve güvenli seyahat edebilmeleri için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Alper Kolukısa; “Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz Fethiye ilçemizdeki kavşak çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Yapılan bu çalışmanın yanı sıra ekiplerimiz il genelinde kavşaklarda kırmızı ışıklarda bekleyen araçların sağa dönüşlerinde trafik ışıklarının çalışma prensibi gereği trafik ışığının aynı anda yayalara yeşil ışık yanması nedeniyle kaynaklanan trafik sorunlarının önüne geçmek için sinyalizasyon direklerine sağa dönüş yapan araçların yaya geçidindeki vatandaşlara yol vermesini gösteren levhalar monte ettiler.” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.