Sürücü havaya uçtu

Fethiye'de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir araca, karşı yönden gelen bir motosiklet hızla çarptı ve çarpma anı mobese kamaraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Çalış istikametinden gelen Can Apiş yönetimindeki...

Sürücü havaya uçtu

Fethiye'de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir araca, karşı yönden gelen bir motosiklet hızla çarptı ve çarpma anı mobese kamaraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Çalış istikametinden gelen Can Apiş yönetimindeki 35 ZY 469 plakalı motosiklet karşı yönden gelip, Fethiye istikametine dönüş yapmak isteyen ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Ercan Marangoz yönetimindeki 48 FY 448 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddeti ile yolun ortasına düşen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsünün Kafasına taktığı kaskı çarpışma anında fırladığı gözlenirken, yaralı Can Apiş, 112 Acil Ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri soruşturma başlattı. Kaza anı saniye saniye mobese kameraları tarafından görüntülendi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.