Şüpheli ölüme iki tutuklama

Fethiye’nin Kemer beldesinde, evinin yakınındaki bir kayalıktan aşağıya atlayarak intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Durmuş Hasan Çiftçi’nin yakınlarının şikayeti üzerine gözaltına alınan eşi ve kızı tutuklandı.Olay,...

Şüpheli ölüme iki tutuklama

Fethiye’nin Kemer beldesinde, evinin yakınındaki bir kayalıktan aşağıya atlayarak intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Durmuş Hasan Çiftçi’nin yakınlarının şikayeti üzerine gözaltına alınan eşi ve kızı tutuklandı.

Olay, Fethiye’nin Kemer beldesine bağlı Ören köyünde geçen Kurban Bayramı tatilinde meydana geldi. Evinin yakınındaki bir kayalıktan aşağıya atlayarak intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen evli ve 3 çocuk babası Durmuş Hasan Çiftçi, kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesi'nde 27 gün süren tedavinin ardından hayatını kaybetti.

Çiftçi'nin yakınlarının olayın intihar değil cinayet olduğu yönündeki iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Olayın ardından Ören köyü Yuvadere Mahallesindeki ikametlerinden ayrılarak Fethiye'de ev tutan Durmuş Hasan Çiftçi’nin eşi Ü.Ç (48), kızları K.Ç (18) ve F.Ç. (17) ile oğlu İ.Ç. gözaltına alındı. Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan olayın intihar olmadığı şeklinde gelen raporun ardından gözaltına alınan 4 şüpheli Fethiye Adliyesine sevk edildi.

Dün gece geç saatlere kadar sorgulanan Ü.Ç ve kızı K.Ç tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Çiftçi'nin diğer çocukları F.Ç. ve İ.Ç serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.