Suç makineleri yakalandı

Datça’da aynı alışveriş merkezini ikinci kez soydukları iddia edilen şüpheliler bu kez yakayı eleverdiler. Zanlılardan birinin 41 diğerinin ise 25 hırsızlık sabıka dosyası bulunduğu ve arandıkları tespit edildi.Datça ilçesinde...

Suç makineleri yakalandı

Datça’da aynı alışveriş merkezini ikinci kez soydukları iddia edilen şüpheliler bu kez yakayı eleverdiler. Zanlılardan birinin 41 diğerinin ise 25 hırsızlık sabıka dosyası bulunduğu ve arandıkları tespit edildi.

Datça ilçesinde aynı alışveriş merkezini iki defa soydukları iddia edilen şüpheliler, polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

Datça merkez Çevreyolu Caddesi üzerinde bulunan alışveriş merkezin 17 ve 30 Kasım 2013 tarihlerinde iki ayrı hırsızlık olayı meydana geldi. 40 şişe rakı ve viskiyi çakarak kayıplara karışan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Eşkalleri tespit edilen şüphelilerin, aynı yöntemle hırsızlık yapabilecekleri şüphesi üzerine özellikle hafta sonları alışveriş mağazalarında önlemleri alan polis ekipleri, dün yine aynı alışveriş merkezinden içki çalmaya çalışan 2 kişiyi takibe aldı. Çantalarına koydukları 10 adet rakı ve çok sayıda tıraş bıçağı kartuşu ile mağazadan çıkmaya çalışan iki şüpheli, suçüstü yakalandı.

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelilerden B.A.B’nin (38) daha önce 2 kez İzmir’den Datça’ya hırsızlık olayını gerçekleştirdiği, ayrıca 4 ayrı hırsızlık suçundan İstanbul, Kocaeli ve İzmir illerince arandığı, 25 sabıkasının olduğu ve hakkında kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Diğer şüpheli Ü.K’nin de (41) hırsızlıktan 20 sabıkasının olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından Datça Adliyesi’ne sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.