Suç işlemeden 1 hafta durabildi

Ortaca ilçesinde motosiklet hırsızlığı suçundan üç ay cezaevinde kalan zanlı, tahliye olduktan bir hafta sonra yeniden tutuklandı.Ortaca’nın Karaburun Mahallesi’nden Ali Deveci’ye ait 48 RY 864 plakalı motosikleti 20 Mart...

Suç işlemeden 1 hafta durabildi

Ortaca ilçesinde motosiklet hırsızlığı suçundan üç ay cezaevinde kalan zanlı, tahliye olduktan bir hafta sonra yeniden tutuklandı.

Ortaca’nın Karaburun Mahallesi’nden Ali Deveci’ye ait 48 RY 864 plakalı motosikleti 20 Mart 2015 tarihinde çalınması olayını araştıran polis ekipleri, yapılan aramalar sonunda şüpheli Batuhan E’yi (19) yakaladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinden sonra Ortaca Adliyesi’ne sevk edilen Batuhan E., tutuklanarak Fethiye Kapalı A3 Tipi Cezaevine gönderildi. Çalınan motosiklet ise, sahibi Ali Deveci’ye teslim edildi.

Batuhan E’nin, 25 Aralık 2014 tarihinde Terzialiler Mahallesi Pazar Sokakta binanın merdivenin alt kısmından 48 RY 044 plakalı motosikleti çaldığı ve o tarihten bu yana cezaevinde bulunduğu anlaşıldı. Zanlının geçtiğimiz hafta tahliye edildiğini öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.