Sualtı fotoğrafları gün yüzünde

Bodrum ilçesinde açılan karma sualtı fotoğraf sergisinde dünyanın dört bir tarafında su altında çekilen fotoğraflar sergilendi.Bodrum’da bulunan bir alışveriş merkezinde açılan sergide, birçok ünlü fotoğrafçının dünyanın...

Sualtı fotoğrafları gün yüzünde

Bodrum ilçesinde açılan karma sualtı fotoğraf sergisinde dünyanın dört bir tarafında su altında çekilen fotoğraflar sergilendi.

Bodrum’da bulunan bir alışveriş merkezinde açılan sergide, birçok ünlü fotoğrafçının dünyanın çeşitli yerlerinde ve Bodrum’da su altında çekilmiş olan bir birinden güzel 58 fotoğraf karesi sergilendi. Bodrum sualtı derneğinin düzenlediği fotoğraf sergisinde ünlü ressamların 3 tablosu da yer aldı.

Bodrum Sualtı Dernek Başkanı İhsan Küçükünsal, dünyanın birçok deniz altındaki fotoğrafları sergilediklerini belirterek, “Bodrum sualtı derneğinin 10’uncu yılı nedeniyle bu sergiyi düzenledik. Birçok aktivite yapacağız bu yıl. Bodrum’da yaşayan ve Bodrum’a gelen insanlar bu fotoğraflara bakarak sualtında neler olduğunu görebilecekler. Sualtında derinleştikçe renkler kaybolabiliyor. Bunun için sualtı fotoğrafçıları fenerler ve flaşlarla bu güzellikleri fotoğraflıyorlar" dedi.

Öte yandan, Karma Sualtı Fotoğraf Sergisi 1-28 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.