Su altında düğün

İsveç'te tanışan Türk damat ile Alman gelin, Marmaris'teki bir koyda denizin dibinde evlendi. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü okuyan 22 yaşındaki Güney Köse, öğrenci değişimi kapsamında...

Su altında düğün

İsveç'te tanışan Türk damat ile Alman gelin, Marmaris'teki bir koyda denizin dibinde evlendi. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü okuyan 22 yaşındaki Güney Köse, öğrenci değişimi kapsamında gittiği İsveç'in Stockholm şehrinde 25 yaşındaki biyoloji ve spor bölümü öğrencisi Alman Rachel Mendelin'le tanıştı. Türk genci Güney, Alman sevgilisi Rachel'i görmek için gittiği Almanya'da evlilik teklif etti. Alman Rachel de Türk gencinin evlilik teklifini kabul etti. Geçen yıl Marmaris'e tatile gelen genç çift düğünlerini de Marmaris'te suyun altında yapmaya karar verdi. Rachel, gelinliğini giyerek, Türk damat Güney'le Marmaris koylarına açılarak düğünlerini denizin dibinde yaptı. Güney Köse, yaptığı açıklamada, ilginç bir anı olarak kalması için bu tür bir yöntem seçtiklerini söyledi. Alman Rachel Mendelin de kendisi için çok ilginç ve güzel anılarla geçen bir gün olduğunu söyledi.

Dalış Eğitmeni Engin Hınçer de, daha önce su altında evlilik teklifi gördüğünü ancak düğün organizasyonuna ilk defa şahit olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.