Su Abone Personeline eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı personeline tahakkuk eğitimi verildi.Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri...

Su Abone Personeline eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı personeline tahakkuk eğitimi verildi.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı, personelinin mesleki açıdan gelişmeleri için tahakkuk eğitimi verdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen eğitime Abone İşleri Dairesi Başkanlığı Tahakkuk biriminde görev yapan 127 personel katıldı. Daire Başkanı Funda Kuş’un verdiği eğitimde, Tahakkuk Şube Müdürü İkbal Yozcu Fırat ve Tahakkuk Şube Şefi İhsan Şenol Doğramacı da tahakkuk konularında bilgi verdi.

4 bölümden oluşan eğitim, toplam 8 saat sürerken yönetmelik hükümlerinin uygulamasına açıklık getirmek, uygulama birliği sağlamak, tahakkuklarda yapılan düzeltme sebepleri, kaçak ve usulsüz su kullanımı ardından kıyaslama tahakkukları hakkında personel bilgilendirildi.

Verilen eğitimlerin vatandaşlara daha iyi ve doğru bir şekilde hizmet vermek açısından önemli olduğuna dikkat çeken MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “MUSKİ’de görev alan personelimizin kuruluşumuzdan bu yana toplam 29 ayrı konuda eğitim verdik. Her daire başkanlığımızın eğitimleri farklı oluyor. Bu yüzden personelimize verilen eğitim ile tahakkukta oluşan sıkıntılar kısa sürede giderilerek vatandaşlarımıza daha hızlı bir hizmet sunacağız” dedi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.