Stratonikeia’ya yeni yol

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ilçelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı çalışması sebebiyle bozulan Yatağan İlçesi Bozarmut ve Bozüyük Mahalleleri arasında bulunan yaklaşık 1 km’lik...

Stratonikeia’ya yeni yol

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ilçelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı çalışması sebebiyle bozulan Yatağan İlçesi Bozarmut ve Bozüyük Mahalleleri arasında bulunan yaklaşık 1 km’lik yol ve Bozüyük Pınarbaşı arasında bulunan 1 km’lik bant yolu ve Milas-Yatağan karayolundan Bozüyük’e bağlantı yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı.

Ayrıca yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan ve kazı çalışmalarının devam ettiği Stratonikeia antik kentinin değiştirilen yol güzergahı da doğaya ve tarihi dokuya uygun olarak düzenlenerek ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; yatağan bölgesinde yaklaşık 3 km’lik yolun asfalt ve bakımının tamamlandığını belirtti. Hida Kılıç; “İlçelerimizin yol bakım ve onarım işleri bütün hızıyla devam ediyor. İlimizde 3400 km asfalt yol bulunuyor. Bu 3400 km’nin 2000 km’si bakım ve onarımdan geçirilecek. Bugüne kadar 1350 km yolun bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde ise 13 ilçemizde 94 km yolun 1. Kat asfalt kaplama çalışması yapılacak. Hem İlimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin hem de vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamalar için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.