Stat deposundan 3 ton demir çıkarıldı

Muğla Atatürk Stadyumu’nun yanında bulunan depoda, yıllardır birikip kullanılmayan ve atıl durumda olan yaklaşık 3 ton demir ve metal malzeme, Makine Kimya Enstitüsü (MKE)’ne verilmek üzere depodan çıkartıldı.Sinem KarakayaMuğla...

Stat deposundan 3 ton demir çıkarıldı

Muğla Atatürk Stadyumu’nun yanında bulunan depoda, yıllardır birikip kullanılmayan ve atıl durumda olan yaklaşık 3 ton demir ve metal malzeme, Makine Kimya Enstitüsü (MKE)’ne verilmek üzere depodan çıkartıldı.

Sinem Karakaya

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Muğla Atatürk Stadyumu’nun yanında bulunan depoda, yıllardır birikip kullanılmayan ve atıl durumda olan yaklaşık 3 ton demir ve metal malzeme, Makine Kimya Enstitüsü’ne teslim edilmek üzere depodan çıkartıldı.

Kullanıma elverişsiz durumda olan diğer malzemeler ise, kepçe ile kamyonlara yüklenirken, 7 kamyon malzeme çöp toplama merkezine nakledildi.

Öte yandan, Atatürk Stadyumu’nun çim saha genel bakım ve yabani otların ilaçlama çalışmaları devam ediyor. İl Müdürü Ömer İlman, saha genel bakım ve yabani otların ilaçlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, denetimlerde bulundu.

Stadyumdaki depoların temizliğini yaptıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Uzun yıllar el değmemiş olan Atatürk Stadımızda tüm depolarının temizliğini tamamladık. Çöpe gidecekler gitti. Hurdalar Makina Kimya Enstitüsü kurumuna verilmek üzere hazırlandı. Stat çevresi, içi ve dışıyla çok daha güzel olacak. Aynı zamanda stadımızın açık tribün bakım onarım ihalesini de yaptık. Açık tribün yenilecek” dedi.

2 ADET ÇİM KÖK HAVALANDIRMA MAKİNASI TÜM STATLAR İÇİN HAZIR

Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla’da bulunan stat ve sahalarda kullanılmak üzere 2 adet Çim Kök Havalandırma Makinasını bünyesine dahil etti. İlman, “İlimizde bulunan stat ve sahalarda kullanılmak üzere 2 adet çim kök havalandırma makinasını bünyemize kattık. Muğla'mıza ve spor camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuşarak sporcuların daha kaliteli ortamda çalışacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.