SPORU SEVEN VE DESTEKLEYEN BAŞKAN BAHATTİN GÜMÜŞ…

Yıllardır sizlerin verdiği destekle bir klasik haline gelen SPORTESİ programımıza bundan yaklaşık bir ay önce kardeş bir program eklemiştik.  Muğla Medya Grubu bünyesinde bulunan MUĞLA TV kanalında GÜNDEM MUĞLA adındaki...

SPORU SEVEN VE DESTEKLEYEN BAŞKAN BAHATTİN GÜMÜŞ…

Yıllardır sizlerin verdiği destekle bir klasik haline gelen SPORTESİ programımıza bundan yaklaşık bir ay önce kardeş bir program eklemiştik.  Muğla Medya Grubu bünyesinde bulunan MUĞLA TV kanalında GÜNDEM MUĞLA adındaki programımızı sizlerle buluşturduk.

Programımızın ilk konuğu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ti. İkinci konuğumuz Muğla Emlak Danışmanları Odası Başkanı Ziya Ercan olurken, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan programın üçüncü konuğu oldu. Önceki gün akşam yayınlanan programın dördüncü konuğu ise Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş oldu. Öncelikle yoğun gündemine rağmen programımıza canlı olarak katılan Sayın Başkan Gümüş’e Muğla Medya Grubu adına teşekkür ediyorum.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş partili partisiz herkesin çok sevdiği, herkesin acı ve mutlu günlerinde yanı başında olan bir isim. Program öncesi her tür soruya içtenlikle cevap veririm diyerek izleyici sorularını ona yöneltebileceğimi kaydetti. Her tür soruya da samimi açıklamalar verdi. Bu arada programı yakından takip eden, izleyen ve soruları ile renk katan tüm Muğla TV izleyenlerine çok teşekkür ediyorum.

Şimdi gelelim yazımızın başlığı olan sporu seven ve destekleyen Başkan Bahattin Gümüş konusuna. Sayın Başkanın başta Muğlaspor olmak üzere spor kulüplerine ve sporcularına yakın ilgisini çok iyi biliyorum. Sayın Başkan Gümüş, yasalar çerçevesinde bütün spor kulüplerine sınırları zorlayarak yardımcı olmaya çalışıyor. Programda iyi temennilerde bulunan spor kulüpleri de bu destekleri doğruluyordu. Spor kulüplerinin yerel yönetimlerin desteği olmadan yaşamlarını sürdürmesi çok zor. Menteşe Belediyesi ve Başkan Gümüş’te bu desteği sonuna kadar veriyor.

Yoğun mesaisine rağmen her türlü spor müsabakasını yakından takip eden ve bizzat giderek izleyen Belediye Başkanı Bahattin Gümüş taraftar gruplarının da çok sevdiği bir isim.

Muğla’daki spora desteğinden dolayı bir kez daha Sayın Başkan Bahattin Gümüş’e çok teşekkür ediyor ve bu desteklerin artarak devam etmesini diliyorum. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.