Sporculardan Kocadon’a teşekkür ziyareti

Valilik Kupası Futbol Turnuvası’nda mücadelesini tamamlayan Bodrum Belediyespor’un kadrosunda yer alan oyuncular, kazandıkları kupa ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.Turnuvanın C Grubu’nda mücadele eden...

Sporculardan Kocadon’a teşekkür ziyareti

Valilik Kupası Futbol Turnuvası’nda mücadelesini tamamlayan Bodrum Belediyespor’un kadrosunda yer alan oyuncular, kazandıkları kupa ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Turnuvanın C Grubu’nda mücadele eden ve gruptan namağlup olarak çıkan Bodrum Belediyespor, çeyrek finalde Ula Çağdaşesnafspor’u, 1-0 yenerek yarı finale çıkmaya hak kazandı. Yarı final maçında ise Çörüşspor’a penaltılarla 6-5 yenilen Bodrum Belediyespor, Yaraşspor ile yaptığı 3’üncülük maçına da sakatlıklar nedeniyle 9 kişi çıktı ve 3-0 yenilerek turnuvayı 4. olarak bitirdi.

Valilik Kupasını tamamlayan Bodrum Belediyespor’un oyuncuları daha sonra aldıkları kupa ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Başkan Kocadon, Bodrum’un adını başarı ile temsil eden ve kıyasıya bir mücadele sergileyen oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 20. Valilik Kupası Futbol Turnuvası’na bu yıl il genelinden 21 kurumun ve kuruluşun yanında özel şirketlere ait masterlar takımları katıldı. 6 Nisan’da başlayan turnuvada A, B ve C olmak üzere her gruptan 7’şer takım mücadele ederken takımlar, eleme usulü yapılan maçlar sonucunda finale doğru yükselişlerini sürdürdü.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.