Sporcular ormanda yön bulacak

Türkiye Liseler Arası Oryantiring Yarışmaları bugün Muğla Menteşe Yaraş Kent Ormanında gerçekleştirilecek. 30’dan fazla ilden 1000’e yakın sporcunun buluşacağı yarışmalar için tüm hazırlıklar tamamlandı.Yılın en...

Sporcular ormanda yön bulacak

Türkiye Liseler Arası Oryantiring Yarışmaları bugün Muğla Menteşe Yaraş Kent Ormanında gerçekleştirilecek. 30’dan fazla ilden 1000’e yakın sporcunun buluşacağı yarışmalar için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Yılın en önemli okul sporları faaliyetinin Muğla’da gerçekleştirileceğini belirten Türkiye Oryantiring federasyonu Başkanı Doç.Dr. Tekin Çolakoğlu; “Muğla Yaraş Kent Ormanı bizim daha öncede önemli organizasyonları gerçekleştirdiğimiz önemli bir parkur. O bakımdan bu önemli organizasyonu da Muğla’da gerçekleştiriyoruz. Bu yarışın bizim için  önemli bir yanı da bu yarışın ardından Antalya’da gerçekleştireceğimiz Dünya Şampiyonasının bir provası olmas” dedi.

Organizasyon kapsamında 1000’e yakın sporcunun Muğla’ya gelecek olmasının kendilerini memnun ettiğini söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker; “ ilimiz Oryantiring sporu için önemli parkurları barındırıyor. Federasyonumuz daha öncede önemli faaliyetleri ilimizde gerçekleştirdi. Burada öncelikli hedefimiz Sayın Valimizin destekleri ile ilimizde haritası bulunan alan sayısını artırarak daha çok Oryantiring faaliyetine ev sahipliği yapmaktır.”diye konuştu.

Bugün saat 08:30 da Yaraş Kent Ormanı’nda başlayacak yarışlar aynı gün 18:00 da düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.