Sporcu Kız Muhtar Adayı

Menteşe ilçesi Muslihittin Mahallesi’nin bayan muhtar adayı 26 yaşındaki Muaytai dalında Milli Hakem ve 2. Kademe Tekvando Antrenörü Naz Kargın, yıllardır kördüğüm haline gelen mahallenin sorunlarını çözeceğini söyledi.30...

Sporcu Kız Muhtar Adayı

Menteşe ilçesi Muslihittin Mahallesi’nin bayan muhtar adayı 26 yaşındaki Muaytai dalında Milli Hakem ve 2. Kademe Tekvando Antrenörü Naz Kargın, yıllardır kördüğüm haline gelen mahallenin sorunlarını çözeceğini söyledi.

30 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala muhtarlık seçimleri de en az belediye başkanlığı kadar çekişmeli geçecek. Geçtiğimiz seçim dönemlerine oranla muhtar adaylarının sayısında artış gözlenirken Menteşe Mahallesi Muslihittin Mahallesinin bayan muhtar adayı ise büyük dikkat ve beğeni topluyor.

Muğla’da  Muslihittin Mahallesi’nin en genç kadın muhtar adayı, 26 yaşındaki Naz Kargın  oldu.  Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi  ve Spor Yüksekokulu bölümünden mezun olan Kargın , “Genç demek, yeni fikir ve özveri demek. Genç insan her zaman daha iyi düşünür, daha iyi ileriyi görür, güzelliklere açıktır ve hayata pozitif bakar. Tabii ki büyüklerimize saygımız sonsuz fakat sadece Muslihittin değil, bütün mahallelerde olan eski sistemin değişmesini, muhtarlıkların artık gençlere verilmesini istiyorum.”dedi.

Parti gözetmediğini ve sadece mahallenin sorunlarını yakinen bildiği için muhtar adayı olduğunu belirten Kargın , yıllardır siyaset nedeniyle çözülemeyen sorunların kör düğüm haline geldiğini ifade etti.

Muslihittin mahallesi muhtar adayı Naz Kargın ayrıca spor geçmişiyle beğeni topluyor.   Taekwondo da Türkiye dereceleri olan Kargın,  halen Mugla Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında yüksek lisans yapıyor ayrıca Muaythai’de de Milli Hakem ve 2. Kademe Tekvando Antrenörü.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.