TÜFAD MUĞLA İL KARMASINDAN FENERBAHÇE'YE

TÜFAD Muğla İl Karmasında mücadele eden 2011 doğumlu Vedat Turgut Fenerbahçe’ye transfer oldu.

TÜFAD MUĞLA İL KARMASINDAN FENERBAHÇE'YE

Geçtiğimiz hafta Denizli’de Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) öncülüğünde gerçekleştirilen "Birlikte Güçlüyüz Projesi" Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliğinde TÜFAD Muğla İl Karmasında mücadele eden 2011 doğumlu Vedat Turgut Fenerbahçe’ye transfer oldu.

22-24 Ağustos tarihlerinde TÜFAD Denizli Şubesi öncülüğünde Denizli'de yapılan "Birlikte Güçlüyüz Projesi" Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliğinde Muğla İl karmasında mücadele eden Vedat Turgut Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’ye transfer oldu.

2011 doğumlu Dalaman Atletikspor takımında futbol oynayan, Muğla karması futbolcusu 12 yaşındaki Vedat Turgut, Fenerbahçe Futbolcu izleme ekibi tarafından ailesi ve hocası ile İstanbul'a götürülerek, kendisini Fenerbahçe'li yapan imzalar atıldı.

TÜFAD Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, sosyal medyasından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Başarılı futbolcumuz Vedat Turgut’a bu uzun ve gururlu yolculukta başarılar diler, ailesini ve üyemiz olan antrenörü Mete Akar'ı tebrik ederiz. Yolun Açık Olsun Vedat”

Bu haber toplam 597 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.