OZAN ÖZKAN FUTBOL DİREKTÖRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Muğlaspor’un Menaf Kıyanç başkanlığındaki yönetimi çalışmalarına hız verdi. Muğlaspor’un alt yapısında yetişen ve daha sonra profesyonel liglerde ter döken Ozan Özkan, futbol direktörlüğü görevine getirildi.

OZAN ÖZKAN FUTBOL DİREKTÖRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Muğlaspor’un Menaf Kıyanç başkanlığındaki yönetimi çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, Muğlaspor’un alt yapısında yetişen ve daha sonra profesyonel liglerde ter döken Ozan Özkan, futbol direktörlüğü görevine getirildi.

SİNEM KARAKAYA

Geçtiğimiz günlerde Muğlaspor’un Olağanüstü Genel Kurulunda başkan seçilen Menaf Kıyanç ve yönetimi, yeni sezon için çalışmalara başladı.

Muğlaspor’un alt yapısında yetişen, daha sonra Süper Lig olmak üzere tüm profesyonel liglerde futbol oynayan, Muğlaspor'un önemli isimlerinden Ozan Özkan, futbol direktörlüğü görevine getirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Altyapımızdan yetişen, kulübümüzde profesyonelliğe adım atan ve yıllarca başta Süper Lig olmak üzere tüm profesyonel liglerde futbol oynayan, Muğlaspor'umuzun önemli isimlerinden Ozan Özkan futbol direktörlüğü görevine getirilmiştir. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

Bu haber toplam 850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.