Muğlaspor’da Besim Durmuş Dönemi

Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor'da teknik patronluğa tecrübeli teknik direktör Besim Durmuş getirildi. Muğlaspor Kulüp tesisinde düzenlenen imza töreninde konuşan Teknik Direktör Besim Durmuş, “Heyecanımız çok fazla. El ele, gönül gönüle hayal ettiğimiz günlere kavuşacağız” dedi.

Muğlaspor’da Besim Durmuş Dönemi

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen deneyimli teknik adam Besim Durmuş için Muğlaspor kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

Muğlaspor Kulüp tesisinde, Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, yönetim kurulu ve teknik direktör Besim Durmuş’un katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen genel kurulda yeniden başkan seçilen Menaf Kıyanç, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan ve yeni sezonda TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor’un teknik direktörlük koltuğuna Besim Durmuş'un getirildiğini açıkladı.

“BESİM HOCAMIZ İLE ANLAŞTIK”

Başkan Kıyanç, “Beraber başardık ve inşallah önümüzdeki süreci de beraber başaracağız. Tekrar yönetime seçildik, bize güvenen herkese, şehre teşekkür ediyoruz. Muğlaspor olarak ligde şampiyon olmamızın yanı sıra mali olarak da şampiyon olduk. Şampiyonluğumuzda katkıları olan teknik direktörlerimize teşekkür ederiz. Biz şehre borcumuzu ödedik, herkesin de bu şehre borcunu ödemesini gerektiği kanaatindeyiz. Muğlaspor yeni sezonda hedefe oynamak zorunda. Muğlaspor’u daha iyi noktalara ulaştıracak bir hocayla anlaşmak için araştırmalar yaptık. Uzun vadeli bizi iyi noktalara taşıyabileceğine inandığımız için Besim Hocamız ile anlaştık.” dedi.

Stat ile ilgili ciddi çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Başkan Kıyanç, en kısa zamanda sonuç almayı planladıklarını söyledi.

“EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE HAYAL ETTİĞİMİZ GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ”

Teknik Direktör Besim Durmuş, “Burada olmamı sağlayan başkanıma, yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu ailenin parçası olma hissiyatı çok güzel. İlk günden beri onu hissediyorum. Geçmiş dönemde ilk geldiğimde gülmek size çok yakışıyor dedim çünkü burası naif, güzel geçmişe ait kökleri olan bir kulüp. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, çok güzel bir iş başarmışlar. Burası gelişmeye açık bir yer. İnşallah buradaki güzel ortamı daha üretken hale dönüştürerek ulaşmak istiyoruz. Heyecanımız çok fazla. El ele, gönül gönüle hayal ettiğimiz günlere kavuşacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.