Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçtan berabere ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta mücadele eden Muğlaspor, ligin 5.haftasında konuk ettiği Irlıganlıspor ile golsüz berabere kaldı.

Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçtan berabere ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta kendi seyircisi önünde Irlıganlıspor'u konuk eden Muğlaspor sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sökespor'u 2-1 mağlup eden Muğlaspor bugün kendi sahasında Irlıganlıspor'u konuk etti.

Çok sayıda taraftarın desteklediği maçta yeşil beyaz ekip gol yollarında etkisiz kalınca 90 dakika golsüz sona erdi.

48 GENÇLİK'TEN AÇIKLAMA

Muğlaspor'un sahadan golsüz beraberlikle ayrılmasının ardından 48 Gençlik Taraftarlar Derneği sosyal medya hesabından bir duyuru yayımladı.

48 Gençlik Taraftarlar Derneği tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Muğlaspor; kişilerden, skorlardan bağımsız gönlümüze nakışla tane tane ile işlenmiş, gereğinde ömür feda ederek perçinlenmiş bir sevdadır. Portatif tribünleri, maç günleri takımın stada geleceği otobüsü bekleyişini, tesisin önünü mesken tutmuş icra memurlarını unutmadık! Nerelerden nerelere geldiğimizi en iyi biz biliyoruz. Takımımıza her zaman olduğu gibi bu sezonda moral veriyoruz, ancak sahada gördüğümüz yetersiz mücadele ve istenilen sonuca ulaşma çabasının yetersizliği tüm Muğlaspor sevdalıları gibi biz 48 Gençlik Taraftarlarını da derinden üzmektedir. Binlerce Muğlalının sesi olma adına bu açıklamayı yapmak zorundayız. Tüm taraftarlarımız gecesini gündüzüne katıp pankartlar hazırlayıp, deplasmanlara gidiyor ailesinden kendisinden vazgeçip yeşil-beyaz renklerin peşinde mücadele veriyorlar. Tüm futbolcularımızın bu kadar insanın veballerinin üzerinde olduklarını hissetmeleri gerektiğini ve buna göre mücadele etmelerini bekliyoruz. Geçmiş sezonlarda yaşanılanları yaşamadan sezonun başı sayılabilecek bu dönemde hayallerimizle oynatmamak adına bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Sezonun bitmesine 21 maç gibi bir sürecin olduğu günümüzde şampiyonluk hedefinden şaşmayı aklından dahi geçirmeyen; bizler transfer döneminin kapanmasına 3 gün kalmışken yapılması gereken bir hamle varsa geç kalınmadan yapılması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Muğlasporumuz bizim için özeldir değerlidir. Herkes bu değeri bilerek hareket etmeli ve Yeşil-Beyaz Forma için kanının son damlasına kadar mücadele etmelidir."

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum