MUĞLA’DA 40 BRANŞTA 435 SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

.

MUĞLA’DA 40 BRANŞTA 435 SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Muğla Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından “Yılın Enleri” ödül töreni Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Şehitleri Salonu'nda gerçekleşti.

Yer gök inlesin milli takım marşı ile sporcuların Türk bayraklarını coşkuyla sallamalarıyla başlayan programda ulusal ve uluslararası arenada Muğla'yı ve Türkiye'yi başarıyla temsil eden 40 branşta 435 sporcu ödüllendirildi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı, Dünya İşitme Engelliler Kadınlar Futbol Şampiyonasında 2. Olan Milli Sporcu Ayşenur Çankaya’nın İşaret Dili Eşliğinde okundu.

Ödül törenine; Muğla Valisi İdris Akbıyık, CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Süreyya Öneş Derici, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Özcan Saygın, kurum il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, spor camiası ve vatandaşlar katıldı.

Uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcular ödüllerini Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın elinden aldı.

Milli sporcular ise ödüllerini, Muğla Milletvekili Gizem Özcan’ın elinden aldı.

Ulusal Faaliyetlerde Derece Elde Eden Sporcular Ödüllerini ise; Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Gençlik ve Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, İl Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Ömer Kahraman, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koray Özcan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Özcan Saygın’ın elinden aldı.

2022-2023 futbol sezonunda derece elde eden futbol kulüpleri ise ödüllerini, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Başkan Vekili Sayim Keskin ve Genel Sekreter Mustafa Yandık, Tüfad Muğla Başkanı Alaaddin Naganlu ve Futbol İl Temsilcisi Ali Karakaya’nın elinden aldı.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.