MENTEŞE’DE TAEKWONDO ZAFER KUPASI HEYECANI YAŞANDI

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilciliği 2023 Yılı Faaliyetleri kapsamında, 30 Ağustos Zafer'inin 101. Yılında, "Zafer Kupası Taekwondo Muğla İl Şampiyonası" düzenledi.

MENTEŞE’DE TAEKWONDO ZAFER KUPASI HEYECANI YAŞANDI

8 İlçeden yaklaşık 130 civarında sporcunun katılım gösterdiği müsabakalar, minikler ve ümitler kategorilerinde gerçekleşti.

Müsabakalara Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Başkanı Uğur Göktaş, Taekwondo Milli Takım Antrenörleri, Muğla Taekwondo İl Antrenörleri, kulüp idarecileri, sporcular ve çok sayıda veli katıldı.

whatsapp-image-2023-08-25-at-12-08-11.jpeg

Saygı duruşuyla başlayan ödül töreni seremonisinde, konuşma yapan İl Başkanı Göktaş, tüm katılımcılara Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Metin Şahin’in selam, başarı dilekleri ile 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriğini iletti.

Göktaş, “Kutlu tarihlerin, şanlı mazimizin önemini biliyor ona göre çalışıyoruz. Gerçekten muhteşem bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyon ile başta İstiklal Harbimizin Başkomutanı Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi

sonsuz saygı ve dualarla bir kez daha yad ettik. Onları ve kutlu mücadelelerini unutmadık ve asla unutmayacağız. Ruhları şad olsun. Türk İstiklal Harbi'miz (Kurtuluş Savaşı'mız) için çok önemli bir konumu olan ‘Sivas’ ve ‘Erzurum’ illerimizde yapılacak olan; Türkiye Şampiyonalarında da sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

8 ilçeden 12 spor kulübün katıldığı şampiyonada" Zafer Kupası"nı; Minikler Kategorisinde 4 Takım, Ümitler Kategorisinde de 4 Takım almaya hak kazandı.

Bu haber toplam 613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.