HOKEYCİ MUĞLALI 4 KIZ MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Son zamanlarda Muğla’da Hokey branşında adından sıkça söz ettiren Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü U15 Kızlar Hokey’de Türkiye Şampiyonu olduktan sonra bireysel olarak da kulübün 4 Muğlalı sporcusu milli takıma seçildi.

HOKEYCİ MUĞLALI 4 KIZ MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Son zamanlarda Muğla’da Hokey branşında adından sıkça söz ettiren Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü U15 Kızlar Hokey’de Türkiye Şampiyonu olduktan sonra bireysel olarak da kulübün 4 Muğlalı sporcusu milli takıma seçildi. Böylece, bu yıl kulübün milli takımlara gönderdiği sporcu sayısı 10’a ulaştı.

Destek gördükleri taktirde Muğla’ya Euro Hockey kupasını getireceklerini belirten Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, “Bizler özellikle 20 yaş altı ve 16 yaş altı kategorilerinde Kadın Hokeyinde Türkiye’nin en iyisiyiz. Hokey sporu Muğlalı kızlara çok yakıştı ve Muğlalı kızlarımız bu spora çok uyum sağladılar. Bu sezon elde ettiğimiz başarıları anlatmaya kalksam satırlar yetmeyecek. Aldığımız kupaları koyacak yer bulamaz olduk. Bu kızlarla Muğlalılar ne kadar gurur duysa azdır. Maddi olarak biraz daha destek görürsek kulüpler anlamında Avrupa Kupası’nı yani Futboldaki Avrupa Ligi kupasına eş değer Hokey’deki Euro Hockey kupasını biz Muğla’ya getiririz” diye konuştu.

Bu haber toplam 443 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.