BAUXİTE MADENCİLİK’TEN SPORA BÜYÜK DESTEK

Muğla’da eğitimden sağlığa, spordan sanata önemli katkılar veren madencilik sektörünün seçkin firması Bauxite Madencilik Muğla İdmanyurdu Spor Kulübü’ne isim sponsoru oldu.

BAUXİTE MADENCİLİK’TEN SPORA BÜYÜK DESTEK

Muğla’da çok kısa bir süre önce kurulmasına rağmen başarılı işlere imza atan Muğla İdmanyurdu Spor Kulübü’nün isim sponsoru Bauxite Madencilik oldu.

Kulübün yeni isminin Bauxite Madencilik Muğla İdmanyurdu Spor olduğunu açıklayan Kulüp Başkanı Neşet Palu, “Desteğinden ötürü Firma sahibi Bekir Lozan'a kulübümüz adına teşekkür ederiz” dedi.

Muğla’da eğitimden sağlığa, spordan sanata çok sayıda kişi ve takıma Bauxite Madencilik olarak maddi manevi katkı verdiklerini ifade eden Bauxite Madencilik Şirketi Yöneticisi Bekir Lozan, “Eğitime ve spora ciddi anlamda destek veren bir kuruluşuz. Aynı zamanda sanata ve sanatçıya da destek veriyoruz. Ayrıca 534 üniversite öğrencisine de burs veriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için eğitime olan desteklerimiz artarak devam edecek. Firma olarak spor kulüplerine de önemli katkılar veriyoruz. Son olarak Muğla’da amatör liglerde mücadele eden Muğla İdmanyurdu Kulübüne isim sponsoru olduk. Kulüp olarak güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.