Spor toplantısını arazide yaptılar

Seydikemer İlçe Sportif Turizm Kurulu toplantısı Seydikemer Kaymakamı Sayın Muammer Köken başkanlığında Karadere Mahallesi Özlen Çayı önünde Yapıldı.Toplantıya; Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Gençlik Hizmetleri ve...

Spor toplantısını arazide yaptılar

Seydikemer İlçe Sportif Turizm Kurulu toplantısı Seydikemer Kaymakamı Sayın Muammer Köken başkanlığında Karadere Mahallesi Özlen Çayı önünde Yapıldı.

Toplantıya; Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Seydikemer İlçe Yazı İşleri Müdürü Halit Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Türk, Truzim Danışma Sorumlusu Güler Uymaz, Celina Turizm İnşaat Ticaret Ltd Şti.’nin Yetkilisi ve  Karadere Mahalle Muhtarı katıldı.

Arazide ve ayakta yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda şu çalışmalar yapılacak.

-Kumluova Mahallesi Eşen Çayı Ağzı çıkışından itibaren kuzeye doğru 50 metrelik mesafedeki alanın 1. Motorsuz su üstü sportif faaliyet (rüzgar sörfü , yelken sörfü, kano ve deniz bisikleti )  alanı olarak belirlenecek.

-Bu parkurun bitiminden itibaren Kumluova günübirlik alan önündeki enine 200 metrelik deniz alanının halkın yüzme alanı olarak ayrılacak.

-Yüzme alanının bitiminden itibaren 50 metre genişliğinde 2. Parkurun belirlenecek, ayrıca parkurlar arasında 50’şer metrelik  mesafe bırakılarak plajın Kuzey kısmına doğru oluşturulacak 3, 4 ve 5 nolu parkurlar belirlenecek.

Her parkur arasında 50 metre uzunluğunda boş alan  oluşturulacak. Motorsuz su sporları faaliyeti çıkış parkurundan bağımsız oluşturulacak.  Yüzme alanlarının şamandıralar ile belirlenecek ve kıyıda mevcut eğitim alanı ile spor yapılan sahalarda olası kazaların önüne geçmek üzere  firmalar tarafından üç dille hazırlanmış uyarı levhalarının kendi faaliyet alanlarındaki  görünür   yerlerde sergilenecek.

Her  parkurun karşısına denk gelen  , 50 metre uzunluğunda,10 metre genişliğindeki alanın eğitim amaçlı kullanılması ve müşterilere brifing verme ve diğer iş ve işlemleri yürütmek üzere ihtiyaç duyulan kapalı mekan için, firmalar tarafından , taşınabilir mobil sistemde bürolar konuşlandırılacak ve sezon bitiminde bürolar kaldırılacak.

Toplantıda ayrıca, söz konusu parkurlarda motorsuz su üstü sportif faaliyet talebinde bulunan her firmanın gerekli yasal izinlerini kendilerince  almalarına halinde belirlenmiş parkurların ilan edilmek üzere Muğla Valiliğine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.